CHINEES INDISCH RESTAURANT WAN SING

CHINEES INDISCH RESTAURANT WAN SING Chinees Indisch Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 984 beoordelingen
12 okt 2019 om 20:50 bezorging snel. eten prima. alleen gewone bami ipv vegetarische maar dat werd snel en correct tot tevredenheid opgelost
6 okt 2019 om 20:56 Dit keer zeer teleurgesteld. Begin van de middag bestelling geplaatst zodat de bezorging op tijd zou zijn. Helaas 30 min later kwam het pas. Eten was koud en zeer flauw en loempia ook nog eens erg vet. Dit ben ik niet van ze gewent.
6 okt 2019 om 19:47 Het eten was prima , ook was de maaltijd warm.
6 okt 2019 om 17:21 Helaas 2 dagen aan de diarree geweest met buikkrampen. Was geen buikgriep.
30 sep 2019 om 16:17 Eten was super ! daarin tegen de bezorging waardeloos! na de bestelling kregen we te zien dat het ongv 35min zou gaan duren, hebben ondertussen 75min moeten wachten op ons eten!
29 sep 2019 om 22:27 Ik moest een uur wachten en dat is te lang voor me en m'n medicijnen. Ik vond het niet netjes dat ik nix van ze heb gehoord.
22 sep 2019 om 20:00 Smaak was prima goed gevuld maar bezorgen duurde erg lang.
22 sep 2019 om 12:42 Beoordeling bezorgtijd is prima, zelf een tijd aangegeven en bezorgd op de gevraagde tijd
17 sep 2019 om 12:53 Top, bezorging stipt op de afgesproken tijd. Eten weer fantastisch.
14 sep 2019 om 15:18 Het was zelfs beter en meer dan verwacht. Top keuze. En heel betaalbaar.
11 sep 2019 om 20:20 Supergoede loempia, heerlijke pisang goreng. Top!
6 sep 2019 om 21:27 was in orde, maar niet top